Web Analytics Made Easy - Statcounter

به زودی نام شهید «فاطمه اسدی» بر یکی از معابر شهری تهران نقش می بندد و نامگذاری معبری بنام شهید والامقام سرلشگر محمدحجازی نیز در دستور کار کمیسیون نامگذاری قرار می گیرد.

به گزارش مشرق، سومین جلسه کمیسیون نامگذاری معابر و اماکن عمومی شهرتهران با حضور اعضا در سالن شیبانی شورای اسلامی شهرتهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه بررسی اصلاحات آئین نامه کمیسیون مذکور در دستور کار قرار گرفت و مقرر شد ظرف مدت دوهفته اعضای کمیسیون و کارشناسان نقطه نظرات خود را در این خصوص به کمیسیون ارسال کنند.

بیشتر بخوانید: متفاوت‌ترین مراسم وداع در معراج شهدا

همچنین در این جلسه در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت که از منویات و رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) است، موضوع ضرورت نوآوری در خصوص نصب تابلوها و المان ها در معابر و اماکن محلی که بنام شهدای گرانقدر نامگذاری شده با بکارگیری ظرفیت سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) تهران، پایگاه های بسیج محلات، سازمان زیباسازی شهر تهران، شرکت بهره برداری مترو تهران و... مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

گفتنی است، در جلسات گذشته پیگیری مواردی از سوی رئیس کمیسیون به اعضا، نماینده بنیاد شهید و امور ایثارگران و کارشناسان محول شده بود که ارائه گزارش این پیگیری ها توسط کارشناسان از موضوعات این جلسه بود.

بیشتر بخوانید: چهره «زنانه» شهادت

همچنین بررسی پیشنهادات دریافت شده برای نام‌گذاری معابر و اماکن عمومی از دیگر موضوعات جلسه به حساب می آید.

در این جلسه بررسی موضوع نامگذاری معابر و اماکن شهر به نام بانوان شهید، خصوصا نامگذاری معبری به نام شهیده والامقامِ تازه تفحص شده فاطمه اسدی در دستور کار قرار گرفت که در این زمینه مقرر گردید با قید فوریت تا جلسه آینده معبری توسط کارشناسان و اعضا پیشنهاد و نامگذاری صورت پذیرد.

در پایان این جلسه بررسی نامگذاری تعدادی از معابر به نام شهدای گرانقدر فرماندهان لشگر ۲۷ سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) بود و همچنین بررسی فوریت پیشنهاد نامگذاری معبری بنام شهید والامقام سرلشگر محمدحجازی در دستور کار کمیسیون قرار گرفت و مقرر شد تا جلسه آینده پیشنهادات به کمیسیون ارائه شود.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو شهید شهر تهران تهران فاطمه اسدی بنیاد شهید و امور ایثارگران مقام معظم رهبری معابر و اماکن دستور کار قرار گرفت نام شهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۶۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت حسن روحانی از مخالفت امام خمینی با مرتبط کردن سازمان اطلاعاتی با رهبری و بیت ایشان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از سایت رئیس دولت های یازدهم و دوازدهم، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن روحانی در گفت‌وگو با عوامل مستند «احمد»، جلسه کمیسیون مشترک مجلس را درباره تشکیل سازمان اطلاعاتی کشور با حضور سید احمد خمینی و انتقال نظر امام توسط ایشان روایت کرده است:

ما از حاج احمدآقا دعوت کردیم برای کمیسیونی که ویژه‌ تشکیل سازمان اطلاعاتی کشور بود [شرکت کند]. بین کمیسیون‌های دفاع، داخلی و خارجی یک کمیسیون مشترک تشکیل داده بودیم. آنجا بحث بود که اولاً سازمان باشد یا وزارتخانه؟ اگر سازمان است، وابسته باشد به نخست‌وزیر، مثل سابق که ساواک سازمانی بود وابسته به نخست‌وزیری، یا حتی وابسته باشد به دفتر امام و زیر نظر مستقیم امام باشد.

وی ادامه داد: من زنگ زدم به حاج احمدآقا، تقاضا کردم گفتم که شما یک جلسه به کمیسیون بیایید و همه‌ حرف‌ها را بشنوید و بعد به امام منتقل کنید. ایشان جلسه‌ بعد آمد به کمیسیون، چند نظر بود در کمیسیون، همه‌ نظرات گفته شد. مثلاً دو نفر بودند که می‌گفتند سازمان اطلاعاتی را باید بدهیم به قوه‌ قضائیه، با این استدلال که قوه‌ قضائیه باید از جرایم پیشگیری کند و این سازمان اطلاعاتی باید پیشگیری‌کننده باشد. عده‌ای می‌گفتند باید حتماً تحت نظر رهبری و بنابراین زیر نظر امام باشد. عده‌ای می‌گفتند که در دولت باشد و بحث بود که در دولت سازمان باشد یا وزارتخانه. همه‌ این چهار نظر در حضور حاج احمدآقا و به طور مفصل بیان شد. ایشان همه را گوش کرد و بعد هم رفت و فردایش به من زنگ زد.

روحانی افزود: به من گفت که امام فرموده مجلس هر تصمیمی بگیرد من مداخله‌ای نمی‌کنم ولی این تشکیلات را اصلاً به رهبری و بیت و... متصل نکنید. بنابراین مخالفت کردند که یک چنین دستگاه اطلاعاتی وابسته به امام یا بیت امام باشد و بعد فرمودند دیگر بقیه‌اش را خودتان می‌دانید. در نهایت در کمیسیون تصویب شد به عنوان وزارتخانه.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904277

دیگر خبرها

  • جلسه بررسی میدانی موضوعات واحدهای اجرایی مدیریت شعب پست بانک استان‌‌های تهران، البرز و قم و سمنان به میزبانی مدیریت شعب شرق تهران
  • روایت حسن روحانی از مخالفت امام خمینی با مرتبط کردن سازمان اطلاعاتی با رهبری و بیت ایشان
  • ساخت و ساز در پارک لاله متوقف شد
  • نقد نباید مایه نگرانی تولیدکنندگان کتاب شود
  • تضارب آراء در سیاست‌های ارزی طبیعی است
  • جزئیات جلسه ارزی کمیسیون اقتصادی مجلس با مخبر
  • ۲ دستور کار کمیسیون راهبری اقتصاد دیجیتال دولت
  • اتصال خیابان جمالی به بزرگراه شهید صیاد شیرازی
  • ‌اعلام حداکثر سرعت مجاز در معابر شهری شیراز
  • اتصال خیابان جمالی به بزرگراه شهید صیاد شیرازی با تصمیم کمیته شبکه معابر