Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-09@11:48:00 GMT

آنچه از فاطمه اسدی یک قهرمان ساخت

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۴۲۱۷۱

شهید فاطمه اسدی اولین بانوی شهید در جمهوری اسلامی نیست ولی خیلی از اولین‌ها را با خود به همراه آورد. او اولین بانویی بود که پیکرش در جریان عملیات تفحص شهدای دفاع مقدس کشف شد. آن هم وقتی قریب 30 سال از آغاز تفحص شهدا در مناطق عملیاتی می‌گذرد و در این بین بیش از 40 هزار شهید در این کاوش‌ها پیدا شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فاطمه اسدی اولین بانویی است که پیکرش بعد از گذشت قریب 4 دهه از شهادتش پیدا شد و در آغوش دخترش نشست. بانویی که تصاویر زیبایی از اولین وداع زنانه در معراج شهدا را به تصویر کشید. معراجی که پیش از این، وداع با هزاران شهید را به چشم خود دیده بود.

اولین بانویی که کفن پوش شدن، وداع، تشییع و ماجرای شهادتش رسانه‌ای شد و در وصف شهادتش شعر و پوستر و نماهنگ تولید شده و واکنش‌های مختلفی در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی به راه انداخت. و البته اولین بانویی که با تشییعی بی نظیر در کردستان بار دیگر بعد از گذشت چند دهه حماسه آفرید.

فاطمه اسدی فقط یکی از 6 هزار و 428 زن شهیدی است که در طول سال‌های دفاع مقدس بر اثر موشک باران، نبرد مستقیم با دشمن، حضور در جبهه‌های جنگ به عنوان پزشک یا امدادگر و حوادث تروریستی به شهادت رسیده‌اند. قطعا با توجه به آمار بالای شهادت زنان کرمانشاه و کردستان، بخشی از آنان در مبارزه با گروه‌کهای تروریستی همانند کومله و دموکرات شهید شده‌اند. و البته چهره‌های برجسته‌ای همچون ناهید فاتحی کرجو که به سمیه کردستان معروف شد نیز در این میان دیده می‌شود. شهدایی که با شکنجه‌های وحشیانه ضدانقلاب به شهادت رسیدند.

حضرت امام خمینی(ره) درباره حضور زنان در جنگ می‌فرمود‌: «شما خانم ها و شما زن ها توجه‌ به‌ این‌ معنا داشته ‌باشید که ‌همان‌طور که ‌بر مردها در جبهه‌ لازم ‌است‌ که‌ جلو بروند و پیشقدم‌ باشند، شما هم‌ در کار پشت ‌جبهه‌ باید کمک‌ کنید، مهیا شوید که ‌اگر خدای‌ نخواسته ‌یک‌ وقت‌ دفاع ‌عمومی ‌بر همه‌ واجب ‌شد، یعنی‌ همه ‌ما بی‌استثنا هرکس‌ قدرت ‌دارد بی‌استثنا بر او واجب ‌شد، مهیا باشید از برای ‌دفاع‌»

رهبر معظم انقلاب نیز در این باره فرمایشات فراوانی دارند و به نقش خاص زنان در دفاع مقدس اینچنین اشاره فرموده‌اند: «اگر زنان حماسه  جنگ را نمی‌سرودند و در خانه­‌ها جنگ را به عنوان یک ارزش تلقی نمی­‌کردند، مردان اراده و انگیزه رفتن به جنگ را پیدا نمی­‌کردند و خیل عظیم بسیجی­  به سمت جبهه روانه نمی‌شد.»

فاطمه اسدی هم جزو زنانی بود که برای جنگیدن به میدان نیامد. اما ظلم کسانی که داعیه دار حمایت از خلق کُرد بودند، او را وادار کرد برای نجات جان همسرش راهی مسیری شود که اگرچه می‌دانست پرخطر است اما شاید فکر نمی‌کرد که بازگشتی ندارد. مادر 22 ساله بی‌دفاعی که با وعده آزادی همسرش از چنگال دموکرات همه داشته‌هایش را فروخت اما نه تنها پدر فرزندانش را آزاد نکردند بلکه خود او را به اسارت گرفته و بعد از یک ماه شکنجه در ارتفاع دو هزار متری در کوهستان با دستان بسته تیرباران کردند.

او را در گودالی چال کردند تا کسی نتواند اثری از این جنایت وحشیانه پیدا کند و علیه مدعیان آزادی برای مردم کردستان استفاده کند. اما خواست خدا بر آن بود که بعد از 37 سال پرده از این جنایت برداشته شود و بار دیگر سرود حماسه یک غیور زن شهید دیگر بر صفحه تاریخ نقش ببندد.

شهید فاطمه اسدی فقط یکی از چند صد شهید مفقودالاثر از جنایات گروهک‌های کومله و دموکرات در کردستان است. هنوز 300 شهید دیگر که توسط این گروهک های ضد انقلاب به شهادت رسیده‌اند در کردستان مفقود هستند. با وجود این جنایات که هر روز پرونده جدیدی از ابعاد ویرانگری آن رسانه‌ای می‌شود، آیا هنوز هم هستند کسانی که سنگ حمایت از این افراد را به سینه می‌زنند و مدعی هستند آنان برای اتحاد مردم کُرد تلاش کردند؟

از امروز قطعا پرونده زنان شهید در افکار عمومی صفحه جدیدی را به نام فاطمه اسدی از آن خود کرده است. زنی که هم 37 سال پیش با مظلومیت و شجاعتش حماسه آفرید و هم امروز با بازگشت غرورآفرینش یادآور ظلم بر صدها شهید بی گناه را زنده کرده و حماسه خلق کرد. و قطعا شهید فاطمه اسدی در این نوع خلق حماسه نیز اولین دیگری را به نام خود رقم زده است. این همه اثرگذاری در یک فرد تنها می‌تواند محصول اخلاص و ایمان باشد که از یک مادر بی‌دفاع 22 ساله، یک قهرمان بسازد. کسی که حالا به نام بانوی کردستان در اذهان عموم مردم نقش بسته است.

منبع: تسنیم

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: اولین بانویی فاطمه اسدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۲۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیب دل‌انگیزی از ایران و عراق و افغانستان

  ناشران حوزه دفاع‌مقدس وپایداری هم دراین نمایشگاه، حضوری مؤثر وچشمگیر دارند.نگاهی به سه ناشر مطرح وتازه‌ترین عناوین ارائه شده‌شان در این نمایشگاه داشته‌ایم تا شما رادرانتخاب کتاب‌های‌تان یاری کرده باشیم. کتاب‌های متنوعی درباره محور مقاومت، از ایران گرفته تا عراق و افغانستان...
 
انتشارات خط مقدم
این انتشارات از ابتدا با کتاب‌هایی در حوزه دفاع‌مقدس کار خود را آغاز کرد اما رفته‌رفته توجه خود را به جبهه مقاومت معطوف کرد و کتاب‌های شاخصی در این زمینه به بازار نشر عرضه کرد. هدایت عالی این انتشارات با حجت‌الاسلام علی شیرازی است که مدتی نماینده ولی‌فقیه در سپاه قدس بود. اکنون نیز شیخ هادی شیرازی مدیریت این انتشارات را بر عهده دارد. خط مقدم امسال با چند عنوان جدید در حوزه نوجوانان به نمایشگاه آمده است. کتاب «پروانه سوم» توسط دفتر ادبیات کودک و نوجوان انتشارات خط مقدم و در ۲۱۲ صفحه منتشر شده است. پروانه سوم روایت داستانی زندگی شهید علیرضا توسلی؛ با نام جهادی ابوحامد است. روایت کتاب از روزهای قبل از شهادت علیرضا توسلی شروع می‌شود. از وقتی که ابوحامد هنوز ابوحامد نشده است؛ یعنی جنگی نبوده که بخواهد برود و نامی جهادی داشته باشد.آن روزها او تماما پدر و همسری مهربان و امن است که تلاش می‌کند برای زندگی‌اش، هنوز قوماندان نشده؛ قوماندان یعنی فرمانده. بچه‌ها و همسر به شدت وابسته‌ او هستند؛ و فاطمه دختر نوجوانش بیشتر از همه وابسته‌ اوست. با آغاز جنگ و درگیری‌های سوریه علیرضا توسلی هم سفرش آغاز می‌شود. و این سفر همراه است با دلتنگی و بی‌قراری و سختی‌هایی برای خانواده. در کتاب پروانه سوم؛ فاطمه دختر نوجوان علیرضا توسلی راوی داستان زندگی پدر و خانواده است. مخاطب پروانه سوم، زندگی علیرضا توسلی و خانواده‌اش را از زاویه دید دختر نوجوانش می‌بیند؛ هنگام حضور پدر و هنگام نبود پدر و شهادتش...علیرضا توسلی فرمانده لشکر فاطمیون در سوریه بود که سال ۹۳ در سوریه به شهادت رسید.
   
انتشارات حماسه یاران (قم) 
انتشارات حماسه یاران، نشری است فعال وپیشرو درعرصه توسعه وترویج دفاع‌مقدس و دارای شبکه ارتباطی فعال میان رزمندگان و جوانان در جهت تقویت، تعمیق و ارتقای فرهنگ جهاد و شهادت در سطح استان قم. این انتشارات بنا دارد این شاخص‌ها را در روند کاری خود داشته باشد؛ توسعه یافته بر مبنای اصول اساسی اسلام و انقلاب اسلامی و اندیشه‌های امام راحل و مقام معظم رهبری؛ نوآور، الگوساز و برخوردار از دانش پیشرفته در تأمین و تولید و تنظیم آثار پژوهشی دفاع مقدس؛ و موثر در توسعه و ترویج فرهنگ دفاع‌مقدس و انقلاب اسلامی.امسال انتشارات حماسه‌یاران کتاب «خانواده ابدی» را به نمایشگاه آورده است. این کتاب روایت یکی از هزاران ترور مردم بی‌گناه توسط منافقین در دهه شصت است.منافقین با تهاجم به خانه محسن اسکندری، مادر خانواده را مقابل چشمِ چهار فرزندش، هدف هشت گلوله قرار می‌دهند. بعد از این حادثه تلخ، پدر خانواده با صبر و بردباری به فرزندانش کمک می‌کند تا شوک ناشی از روز حادثه و شهادت مادر را پشت سر بگذارند. بانویی مومن، مسئولیت فرزندان شهید را برعهده می‌گیرد و با پر کردن جای خالی مادر، زندگی دوباره‌ای به آنها می‌بخشد.

زنی که از دل رنج‌ها به سعادت رسید

انتشارات شهید کاظمی

این انتشارات را جمعی از دوستان و یاران نجف‌آبادی شهید حاج احمد کاظمی در قم تأسیس کردند و در این سال‌ها همواره تلاش داشتند آثار خوب حوزه دفاع مقدس و دفاع از حرم را چاپ و منتشر کنند.این انتشارات امسال با کتاب ارزشمندی با نام «ام علاء» (روایت زندگی‌ ام‌الشهداء فخرالسادات طباطبایی) به نمایشگاه کتاب تهران آمده است. ماجرای کتاب «ام علاء» قصه زندگی زنی است که از دل رنج‌های مختلف به سعادت رسیده است. زنی به‌نام فخرالسادات طباطبایی که درنجف متولد شد و بعد از هم‌جواری با حرم‌امیرالمؤمنین علیه‌السلام و بعد ازبسته‌شدن چشمانش،برای همیشه در کنار حضرت معصومه سلام‌ا...‌علیها آرام گرفت.نویسنده در ایام جوانی دچار یک بیماری می‌شود.در سال‌های شدت‌گرفتن بیماری، ناامیدانه به درگاه خدا التماس می‌کند تا دری را برایش بگشاید و این رنج را تمام کند. درهمان روز‌ها وهفته‌ها به‌طور اتفاقی با شهیدی آشنا می‌شودکه آن شهید عامل پیدایش و ظهور حلقه‌های مفقود زندگی‌اش می‌شود و از دل این روز‌های تلخ و رنج‌آور دریچه‌ای از نور به رویش باز می‌شود. ماجرای شگفت‌آور این آشنایی و اوج این قصه زمانی است که شهید به خواب مؤلف می‌رود ومزار مادرش را نشان می‌دهد. سمیه خردمند، نویسنده کتاب ام علاء، با پیدا کردن مزار مادر شهید و قدم‌زدن در خاطرات وی، غرق در شخصیت این مادر می‌شود.

دیگر خبرها

  • بانوان کرمانی نایب قهرمان لیگ گلبال کشور شدند
  • «آپاراتچی» اقتباسی از داستان یک قهرمان مردمی/ چرا اقتباس کم است؟
  • ترکیب دل‌انگیزی از ایران و عراق و افغانستان
  • برگزاری یادواره روحانی شهید سیروس در لنده
  • فناوری ساخت یک رویا/نوابغ و فرهنگ نخبگانی یک جامعه اولین گام ایده پردازی هستند
  • خراسان رضوی ، قهرمان مسابقات وزنه‌برداری جوانان ایران .
  • نقد نباید مایه نگرانی تولیدکنندگان کتاب شود
  • دختران کردستان نایب قهرمان رقابت‌های وزنه‌برداری جوانان ایران شدند
  • ببینید | دفاع بذرپاش از وعده ساخت ۴ میلیون مسکن رئیسی!
  • اختصاص ۸۲ میلیاردتومان اعتبار برای ساخت پروژه دفاع مقدس در گلستان